HomeOm SKSOutsourcingRådgivningUndervisningKontakt
Referencer
Specialkonsulenterne
Specialkonsulenterne

Jeppe Andersen
Uddannet Erhvervsjurist suppleret med en Master i Management of Technology
(E-MBA)fra Aalborg Universitet.

Rikke Grønbech Larsen
Oprindeligt uddannet bogholder
suppleret
med Offentlig forvaltning
(scient adm.) fra Aalborg og Roskilde Universitet
.

Jeppe Andersen har arbejdet med økonomistyring og IT-udvikling i mere end 15 år. Jeppe har fungeret som økonomicontroller for AF-Nordjylland, hvor han har været en af hovedkræfterne bag udviklingen af de metoder og teknologier, som ligger bag økonomi- og produktionsstyring af aktivrammen for forsikrede ledige. Jeppe har i perioden 2006-2009 på vegne af AMS været forretningsmæssig ansvarlig for IT- understøtningen af de statslige jobcentres økonomistyring. Samtidig har Jeppe leveret praktisk økonomistyring og rådgivning i ledelse til jobcentrene.

Jeppe Andersen har været selvstændig siden 2006 og driver i dag firmaet SKS Specialkonsulent Service ApS.

Rikke Grønbech Larsen har siden 1992 arbejdet med økonomiopfølgning/styring, IT-udvikling, LEAN og ITunderstøttet
ledelsesinformation i flere offentlige organisationer, bl.a. Nordjyllands Amt, Skejby Sygehus og Arbejdsmarkedsstyrelsen. Desuden har Rikke arbejdet som konsulent for såvel private som offentlige institutioner i forbindelse med økonomistyring samt køb og implementering af IT systemer.

Senest har Rikke med sin ansættelse i Driftsregion Hovedstaden og Sjælland bistået 39 statslige jobcentre med blandt andet løbende controlling, lovfortolkning og opfølgning på systemet Andre Aktører.

 

 

 

 

 

 

  

HomeOm SKSOutsourcingRådgivningUndervisningKontakt